Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Timrå

Pannkakor i Timrå

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Timrå där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Timrå och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Timrå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Medelpad på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Timrå eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Timrå för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Timrå

Timrå Macka

Banérgatan 1

861 34 Timrå

Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB

Köpmangatan 31

861 31 Timrå

Stures Matservering

Terminalvägen 3

861 36 Timrå

Restaurang & Pizzeria Atlantic

Köpmangatan 46

861 31 Timrå

Restaurang Wiftsa

Köpmangatan 29

861 31 Timrå


Fler matställen som kan ha pannkakor i Timrå

Kebab House

Köpmangatan 20

861 31 Timrå