Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB

Pannkakor hos Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB i Timrå

I Timrå finns det 6 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Medelpad eller enbart i Timrå.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå AB

Köpmangatan 31

861 31 Timrå

060-57 41 41