Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Mora

Pannkakor i Mora

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Mora där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Mora och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Mora kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Dalarna på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Mora eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Mora för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Mora

Restaurang Vasagatan 32

Vasagatan 32

Ruan Thai

Moragatan 18

Restaurang Masala Fusion

Moragatan 13

Strand Kök & Bar i Mora AB

Strandgatan 19

Mora Parken Hotell & Konferenscenter

Parkvägen


Fler matställen som kan ha pannkakor i Mora

Wasastugan Pub & Restaurang

Tingsnäsvägen 6