Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Mora Parken Hotell & Konferenscenter

Pannkakor hos Mora Parken Hotell & Konferenscenter i Mora

I Mora finns det 6 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Mora Parken Hotell & Konferenscenter är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Dalarna eller enbart i Mora.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Mora Parken Hotell & Konferenscenter är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Mora Parken Hotell & Konferenscenter eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Mora Parken Hotell & Konferenscenter för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Mora Parken Hotell & Konferenscenter

Parkvägen

792 37 Mora

0250-276 00