Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Härnösand

Pannkakor i Härnösand

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Härnösand där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Härnösand och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Härnösand kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ångermanland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Härnösand eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Härnösand för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Härnösand

Amenta Restaurang

Brunnshusgatan 7

B&B Östanbäcken

Östanbäcksgatan 14A

Restaurang Johan III

Skeppsbron

Thaiköket

Idrottsvägen 2

Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang

Östanbäcksgatan 1


Fler matställen som kan ha pannkakor i Härnösand

Pizzeria Härnö & Kebab

Bergsgatan 12

First Hotel Stadt Härnösand

Skeppsbron 9