Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang

Pannkakor hos Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang i Härnösand

I Härnösand finns det 7 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Ångermanland eller enbart i Härnösand.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Östanbäckens Pizzahouse & Restaurang

Östanbäcksgatan 1

871 31 Härnösand

0611-50 05 52