Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Lidköping

Pannkakor i Lidköping

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Lidköping där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Lidköping och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Lidköping kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västergötland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Lidköping eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Lidköping för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Lidköping

Tofta Pizzeria

Gamla Läckövägen 27

Restaurang Troja

Skaragatan 27

Dalängens Pizzabutik

Esplanaden 59

Pitcher´s

Gamla Stadens Torg 5

Restaurang Rhodos

Stenportsgatan 3C


Fler matställen som kan ha pannkakor i Lidköping

Lenas Café

Björkhagsgatan 5

Orasa Restaurang HB

Hamngatan 4

Pizzeria Venezia

Brantabäcksgatan 4