Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Skellefteå

Pannkakor i Skellefteå

Det finns totalt 12 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Skellefteå där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Skellefteå och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Skellefteå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Skellefteå eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Skellefteå för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Skellefteå

Restaurang los PEPES

Kanalgatan 58

Nygatan 57 Skellefteå AB

Nygatan 57

Jon Oskar Restaurang AB

Strandgatan 32

Restaurang Tipset

Anderstorg 2

Big Smalj

Gruvgatan


Fler matställen som kan ha pannkakor i Skellefteå

Big Smalj

Torget

Pairats Thaimat

Lyckogränd 81

Restaurang Viking

Nygatan 56

Hotell Aurum Konferenscenter & Festvåning

Gymnasievägen 12

Restaurang Truckgatan AB

Truckgatan 1


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Skellefteå

M.p. Grillarna AB

Lövstigen 22

Pizzeria Viking

Åsgatan 26