Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Kristinehamn

Pannkakor i Kristinehamn

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Kristinehamn där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Kristinehamn och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Kristinehamn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Värmland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Kristinehamn eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Kristinehamn för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Kristinehamn

Restaurang Thanh Thai Palace

Hamnvägen 7

Kristinehamns Golfklubb

Ämbetsägorna

Strandgårdens Wärdshus Bed and Breakfast

Strandvägen 1

Norrgården hembygdsförening

Karlagatan 3A

Restaurang China-Garden

Kungsgatan 21


Fler matställen som kan ha pannkakor i Kristinehamn

Charlies Pizzeria

Norra Hamngatan 4

Kristinehamns Bowling

Kungsgatan 47

Oskar Ali

Sannagatan 29