Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Enköping

Pannkakor i Enköping

Det finns totalt 10 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Enköping där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Enköping och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Enköping kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Uppland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Enköping eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Enköping för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Enköping

Lekp Restaurang AB

Kyrkogatan 35

Kompassen

Kaptensgatan 4

Bar 55

Stockholmsvägen 18

Pizzeria Torino

Torggatan 20

Bahzad Gatukök

Ekenkällsgatan 12


Fler matställen som kan ha pannkakor i Enköping

Joar Blå AB

Ågatan 29

Gatukök & Pizzeria i Enköping

Enöglavägen 20B

Konditori Drott,

Drottninggatan 2

Buntas Thaimat

Enöglavägen 20A

Restaurang Natti - Pizzeria i Enköping

Fjärdhundragatan 12