Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Bålsta

Pannkakor i Bålsta

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Bålsta där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Bålsta och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Bålsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Uppland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Bålsta eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Bålsta för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Bålsta

Bålsta Gästgivaregård

Håbovägen 13

Konditori Solslätten

Stockholmsvägen 132

Aronsborgs Konferenshotell/Svenska Möten

Helgövägen

Lillsjöns Mat & Café

Sköldvägen 2

Krägga Herrgård/Svenska Möten

Krägga Gård