Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Spånga

Pannkakor i Spånga

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Spånga där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Spånga och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Spånga kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Spånga eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Spånga för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Spånga

Grill & Pizza House

Sörgårdsvägen 19D

Tensta Restaurang AB

Tenstagången 29

Restaurang China Thai

Spånga Kyrkväg 417

Roza Sushi Bar

Spångavägen 314

Rinkebygrillen

Skårbygränd 3


Fler matställen som kan ha pannkakor i Spånga

Bromstens krog

Erik Tegels Väg 1

Baan Thai

Spånga Torg 1