Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Sollentuna

Pannkakor i Sollentuna

Det finns totalt 10 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Sollentuna där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Sollentuna och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Sollentuna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Sollentuna eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Sollentuna för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Sollentuna

Intis Konditori

Kruthornsvägen 4

Café Brygghuset

Edsbergs Slott

Bobos Krog o. Catering

Djupdalsvägen 7

Norrvikens Restaurang Pizzeria AB

Stationsallén 1

Basilica Husman

Sollentunavägen 163A


Fler matställen som kan ha pannkakor i Sollentuna

Mamma Mia Restaurang

Tusbystråket 4

Kummelbygårdens Gruppbostad

Sollentunavägen 85B

PONG Sushi Bar

Sollentuna Centrum

Gillbo Pizzeria

Ytterbyvägen 18

Restaurang Hengyun Zhang HB

Sköldvägen 14