Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Södertälje

Pannkakor i Södertälje

Det finns totalt 14 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Södertälje där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Södertälje och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Södertälje kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Södertälje eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Södertälje för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Södertälje

Samuraj Wok & Sushi

Storgatan 1

Freddys Bar & Restaurang

Morabergsvägen 2

Oa Restaurang AB

Klastorpsvägen 4

Pizzeria Issa HB

Turingegatan 43

Fayroz Restaurang

Nygatan 12


Fler matställen som kan ha pannkakor i Södertälje

Limerick

Köpmangatan 5

Roffes Konditori

Erikshällsgatan 8

Tälje Kebab

Oxbacksgatan 6

Mira Mar

Strandgatan 10

Quality Hotel Park Södertälje City

Saltsjötorget


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Södertälje

Nordic Restaurang Invest AB

Klockarvägen 104

Restaurang Minako

Badhusgatan 1A

Pizzeria Fornhöjden

Fornhöjdsvägen 2

Roxy Kiosk och Grill

Nygatan 25