Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Lidingö

Pannkakor i Lidingö

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Lidingö där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Lidingö och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Lidingö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Lidingö eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Lidingö för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Lidingö

Kennys Restaurang

Stockholmsvägen 50

Bosön

Bosön

Högberga Café

Banvägen 23

Miyabi

Kyrkvägen

Sushibar.se

Vasavägen 78


Fler matställen som kan ha pannkakor i Lidingö

Blue Hotel, Elfviks Udde/Svenska Möten

Elfviks Udde 1

Pizzeria Kantarellen

Högsätravägen 18

Pizzeria Gavroche

Hersbyvägen 40

Skogshem & Wijk Meetings Event

Hustegavägen