Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Järfälla

Pannkakor i Järfälla

Det finns totalt 10 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Järfälla där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Järfälla och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Järfälla kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Järfälla eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Järfälla för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Järfälla

Matskaparna Leverans & Catering i Stockholm AB

Järfällavägen 102-104

Christinas Thai

Flyginfarten 16B

Pizzeria Lunden

Kärrvägen 40

Restaurang Sjökanten

Datavägen 14

Café Skagen

Banérstråket 2


Fler matställen som kan ha pannkakor i Järfälla

Ramstens kök catering

Saldovägen 2

Sushi Curry House

Tornérvägen 23

T-Grillen

Februarivägen 14

E & J Grill

Snapphanevägen 90

Parsia

Gårdsvägen 13