Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Huddinge

Pannkakor i Huddinge

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Huddinge där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Huddinge och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Huddinge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Huddinge eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Huddinge för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Huddinge

Swede Catering AB

Häggstavägen

O´Learys

Sjödalstorget 11

Restaurang Sky West

Hörningsnäsvägen 20

Kickis Grill o. Salladsbar

Björnkullavägen 2

ER Catering - Grantorps Restaurant

Diagnosvägen 4G


Fler matställen som kan ha pannkakor i Huddinge

Restaurangmaskiner Kurt Norén AB

Björkholmsvägen 10

Robbans Bar & Kök

Kvarnängsvägen 81

Hamnpiren

Sågstuvägen 1N

Grillpalatset

Kommunalvägen 15