Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Hägersten

Pannkakor i Hägersten

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Hägersten där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Hägersten och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Hägersten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Hägersten eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Hägersten för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Hägersten

E4 Baren

Kristallvägen 156

Restaurang Katarina

Sparbanksvägen 54

Nabil Grillen

Tellusborgsvägen 61

Pinos Pizzeria

Nioörtsvägen 26

Solberga Pizzeria AB

Klacktorget 4


Fler matställen som kan ha pannkakor i Hägersten

Daisy´s

Hägerstensvägen 130

Butsayas Thairestaurang

Tellusborgsvägen 67

Västertorpsgrillen

Störtloppsvägen 11

McDonald´s

Kontrollvägen 17