Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Farsta

Pannkakor i Farsta

Det finns totalt 11 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Farsta där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Farsta och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Farsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Farsta eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Farsta för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Farsta

Molin Hotell och Restaurang Inredningar AB

Klockelundsvägen 13

Restaurang Xi Less Food HB

Fryksdalsbacken 12

Kina-Hörnet AB

Farsta Torg 25

O´Learys

Farstaplan 2

Ågesta Gk AB

Vidjavägen 3


Fler matställen som kan ha pannkakor i Farsta

Fagersjös Pizzeria HB

Havsörnsgränd 5

Pizzabutik Americana

Lysviksgatan 50

Pizza Express

Kumminvägen 4

Hökarängens Kebabpizza

Sirapsvägen 8

Restaurang Thessaloniki

Hauptvägen 90


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Farsta

Resava Restaurant i Farsta AB

Farsta Strandplan 10