Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Bromma

Pannkakor i Bromma

Det finns totalt 13 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Bromma där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Bromma och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Bromma kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Bromma eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Bromma för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Bromma

Scandic Alvik

Gustavslundsvägen 153

Pizzeria Bav Comp HB

Ålstensgatan 23

Deli Mico

Långskeppsgatan 5

Ängby Pizzeria

Vultejusvägen 28

StayAt Bromma

Vidängsvägen 9


Fler matställen som kan ha pannkakor i Bromma

Restaurang Dizin HB

Arvid Mörnes Väg 4

Indisk Restaurang Mezbaan AB

Nockeby Torg 11

Inari Sushi Take Away

Blackebergsplan 7

tropical wok & sushi

Gustav III:s Väg 30

Hammargrillen

Ranhammarsvägen 16


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Bromma

shawarma time

Ulvsundavägen 1

Alviksgrillen

Gustavslundsvägen 166

Neko Sushi & Wok

Ulvsundavägen 185