Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Bandhagen

Pannkakor i Bandhagen

Det finns totalt 12 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Bandhagen där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Bandhagen och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Bandhagen kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Bandhagen eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Bandhagen för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Bandhagen

Älvsjö Huddinge Pizza Express

Götlundagatan 17

Hank´s Heaven

Högdalsgången 5

Anjas Vedugns Pizzeria

Björksundsslingan 21

Bandhagens Pizzeria o. Restaurang

Bandhagsplan 4

Grekiska Kolgrillsbaren i Högdalen

Harpsundsvägen 14-16


Fler matställen som kan ha pannkakor i Bandhagen

Tosca Pizzeria

Bäverdammsgränd 54

Skebohof Restaurang

Skebokvarnsvägen 370

Litse

Skebokvarnsvägen 321

V N Express

Vallhornsgatan 26

Restaurang Bengal HB

Hagsätra Torg 21


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Bandhagen

Pizzabutik Hagsätra

Glanshammarsgatan 26

Vikinggrillen

Harpsundsvägen 171