Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Årsta

Pannkakor i Årsta

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Årsta där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Årsta och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Årsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Årsta eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Årsta för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Årsta

Årsta Kök

Brunnbyvägen 15

Il Gatto Nero

Sandfjärdsgatan 28

Sushi 88

Årstavägen 49

Årsta Salladscafé HB

Årstavägen 49