ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pannkakor i Åkersberga - Jättegoda pannkakor i Åkersberga
Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Åkersberga

Pannkakor i Åkersberga

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Åkersberga där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Åkersberga och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Åkersberga kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Åkersberga eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Åkersberga för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Åkersberga

Flygande Köket

Svinningevägen 146

184 94 Åkersberga

McDonald´s

Rallarvägen 1

184 40 Åkersberga

Stekhuset Oxenstierna

Trevebovägen 3

184 32 Åkersberga

Klappbryggan Restaurang AB

Klappbryggan 3

184 50 Åkersberga

Guld Panda

Storängstorget 1

184 30 Åkersberga


Fler matställen som kan ha pannkakor i Åkersberga

Österåkers Golf restaurang

Hagby 1

184 92 Åkersberga

Ullna Golf Restaurang

Roslagsvägen 36

184 94 Åkersberga