Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Strängnäs

Pannkakor i Strängnäs

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Strängnäs där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Strängnäs och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Strängnäs kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sörmland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Strängnäs eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Strängnäs för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Strängnäs

Nils Grill & Bar

Seminarievägen 10

Restaurang China-Malaysia AB

Eskilsgatan 2

Ugglands Grill

Järnvägsgatan 3

Hornuddens trädgård

Aspö Hornudden

Mällarens Pizzeria

Bondegatan 10


Fler matställen som kan ha pannkakor i Strängnäs

Greken

Hospitalsgatan 17

Thai Garden

Västervikstorget 22

Bang-Bang Thai mat AB

Finningevägen 53

Låsta Hotell/Rum & Frukost

Malmby Låsta Säteri