Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Tranås

Pannkakor i Tranås

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Tranås där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Tranås och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Tranås kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Småland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Tranås eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Tranås för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Tranås

Siesta Mat & Deli

Torget 1

Norraby Krog AB

Norrabyvägen 8

Trehörna Wärdshus AB

Trehörna Skola

Lunchcafé Pelargonen AB

Mårdsmålen

Strandbaren

Ågatan 20E


Fler matställen som kan ha pannkakor i Tranås

Krispy

Storgatan 21A

Pizzeria Hawaii

Storgatan 50

Restaurang Golden Thai

Storgatan 39A