Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Lund

Pannkakor i Lund

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Lund där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Lund och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Lund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Lund eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Lund för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Lund

Jira Thai Restaurang KB

Östra Mårtensgatan 15

Viggos Restaurang & Bar AB

Mårtenstorget 9

McDonald´s

Mårtenstorget 12

StayAt Lund

Laboratoriegatan 10

Klostergårdens Konditori

Nordanväg 7


Fler matställen som kan ha pannkakor i Lund

Scandic Hotel Star Lund

Glimmervägen 5

Restaurang Cyrus

Allhelgona Kyrkogata 4

Spisen Restaurang & Bar

Kiliansgatan 15

Restaurang Halong HB

Östra Mårtensgatan 19