Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Kivik

Pannkakor i Kivik

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Kivik där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Kivik och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Kivik kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Kivik eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Kivik för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Kivik

Ravlunda Bränneri

Vitabyvägen 25

Mellby Klockargård

Mellby Backe 10

Annorlunda HB, Kaffestugan

Stenshuvud

Kiviks Hotell

Moriabacken