Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Åhus

Pannkakor i Åhus

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Åhus där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Åhus och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Åhus kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Åhus eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Åhus för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Åhus

Nya Konditoriet i Åhus

Köpmannagatan 20

296 31 Åhus

Rio Restaurang

Köpmannagatan 28

296 31 Åhus

Åhus Golfkrog

Kavrövägen 27

296 35 Åhus

Åmund Café & Restaurang

Gamla Skeppsbron 5

296 31 Åhus