Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB

Pannkakor hos Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB i Rimforsa

I Rimforsa finns det 2 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Östergötland eller enbart i Rimforsa.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Bella Donna Restaurang & Pizzeria HB

Skolvägen 5A

590 43 Rimforsa

0494-204 80