Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Motala

Pannkakor i Motala

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Motala där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Motala och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Motala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Östergötland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Motala eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Motala för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Motala

O´Learys

Platensgatan 15

591 35 Motala

Motala Golfklubb

Tuddarp 58

591 92 Motala

Drottning Kebab

Drottninggatan 47

591 27 Motala

Restaurang Zheiwei

Repslagaregatan 4

591 30 Motala

Hotel Medevi Brunn AB

Medevi Brunn

591 97 Motala


Fler matställen som kan ha pannkakor i Motala

Hotellet Bar och Grill

Kungsgatan 6-8

591 30 Motala

Subway

Prästgatan 4

591 30 Motala

Restaurang Sjöglimten

Poppelgatan 2

591 35 Motala

Pizza di Palermo

Östermalmsgatan 51

591 60 Motala