Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor - Stadsmissionens Restaurang von Duva

Pannkakor hos Stadsmissionens Restaurang von Duva i Linköping

I Linköping finns det 23 restauranger som serverar god mat och kanske pannkakor varav Stadsmissionens Restaurang von Duva är en av restaurangerna. Både inriktningen på maten och utbudet av pannkakor kan variera mellan olika matställen därför kan det vara bra att jämföra med andra inom restauranger och lunchserveringar i Östergötland eller enbart i Linköping.

Oftast är det lättast att få tag i en pannkaka eller plättar till lunch på torsdagar och då ofta tillsammans med ärtsoppa. En del info om de olika restaurangernas menyer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika lunchmatställen eller restauranger för att se om de serverar pannkakorna som du längtar efter. Eftersom det finns flera matserveringar som kanske erbjuder den bästa pannkakan på samma ort som Stadsmissionens Restaurang von Duva är det definitivt bra att besöka flera av restaurangerna men börja med Stadsmissionens Restaurang von Duva eftersom de är riktigt bra på att laga god mat.
Enklast kan du komma i kontakt med Stadsmissionens Restaurang von Duva för att se om de serverar pannkakor enligt nedan:


Stadsmissionens Restaurang von Duva

Gränden Duvan 3

582 22 Linköping

013-26 38 91