Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Löttorp

Pannkakor i Löttorp

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Löttorp där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Löttorp och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Löttorp kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Öland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Löttorp eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Löttorp för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Löttorp

Källa Glassgård

Källagården 4136

Ölands Golfrestaurang & Café

Högby Torp 45

Böda Hamnkrog

Bödahamnsvägen 39

Mellböda Värdshus

Landsvägen Mellböda

Matildas Salladsbar

Löttorpsvägen 42


Fler matställen som kan ha pannkakor i Löttorp

Kalk Kök och Bar AB

Marknadsvägen 12

Pensionat Alvaret

Marknadsvägen 6