Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Piteå

Pannkakor i Piteå

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Piteå där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Piteå och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Piteå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Piteå eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Piteå för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Piteå

Folkets Husföreningen Piteå

Storgatan 3

Pizzeria Valentine

Furunäsvägen 55

Restaurang Furuborg

Hampas Gränd 1

Pite Havsbad

Pite Havsbad

Hawaii Pizzeria & Grillbar

Munksundsvägen 29


Fler matställen som kan ha pannkakor i Piteå

Restaurang Golden Dragon

Storgatan 72