Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Kalix

Pannkakor i Kalix

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Kalix där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Kalix och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Kalix kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Kalix eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Kalix för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Kalix

Vikingen Kalix Gästeri

Strandgatan 19

952 33 Kalix

Rum i Kalix

Centralgatan 15

952 34 Kalix

Lyktan Bokcafé

Köpmannagatan 19

952 33 Kalix

Dream Restaurang

Strandgatan 22

952 33 Kalix