Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Boden

Pannkakor i Boden

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Boden där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Boden och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Boden kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Boden eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Boden för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Boden

Pizzeria Amore

Renvägen 11A

Pär & Micke´s Kök

Kungsgatan 20

Pizzeria Vrbas

Tegnergatan 3

Restaurang & Konferens Norrigården

Kyrkkläppen 3

Pizzeria Zorbas

Hellgrensgatan 4


Fler matställen som kan ha pannkakor i Boden

Hantverksrestaurangen

Slipvägen 11

Restaurang Nordpol

Garnisonsgatan 1

Western Farm AB

Buddbyvägen 6

Svedjefortet Restaurang

Svedjefortet 1