Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Boden

Pannkakor i Boden

Det finns totalt 9 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Boden där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Boden och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Boden kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Boden eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Boden för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Boden

Svedjefortet Restaurang

Svedjefortet 1

961 40 Boden

Restaurang & Konferens Norrigården

Kyrkkläppen 3

961 64 Boden

Western Farm AB

Buddbyvägen 6

961 42 Boden

Pizzeria Zorbas

Hellgrensgatan 4

961 34 Boden

Pizzeria Amore

Renvägen 11A

961 68 Boden


Fler matställen som kan ha pannkakor i Boden

Restaurang Nordpol

Garnisonsgatan 1

961 75 Boden

Hantverksrestaurangen

Slipvägen 11

961 38 Boden

Pizzeria Vrbas

Tegnergatan 3

961 33 Boden

Pär & Micke´s Kök

Kungsgatan 20

961 31 Boden