Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Östersund

Pannkakor i Östersund

Det finns totalt 11 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Östersund där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Östersund och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Östersund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Jämtland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Östersund eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Östersund för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Östersund

Restaurang Pizzeria Athena

Residensgränd 6B

Starlanders Kaffebar Snabblunch

Prästgatan 43

Sibylla Busstorget

Gustav III:s Torg

Lilla Siam

Prästgatan 54A

Kenroland i Östersund AB

Storgatan 28


Fler matställen som kan ha pannkakor i Östersund

Scandic Östersund Syd

Krondikesvägen 97

Lunchbua

Odenskogsvägen 35

Mustafa Cengiz Restaurang AB

Rådhusgatan 84

Tre Rum Restaurang & Bar

Prästgatan 38

The Rock

Prästgatan 44


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Östersund

Ffc Restaurang AB

Prästgatan 55A