Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Åre

Pannkakor i Åre

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Åre där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Åre och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Åre kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Jämtland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Åre eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Åre för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Åre

Liten Krog

Årevägen 80

Grappa Ristorante Italiano

Årevägen 71

Restaurang Tegetornet

Tegefjäll 1600

Villan Café/ Konditori

Källvägen 10

HR i ÅRE, Åre gymnasieskola

Stationsvägen 24


Fler matställen som kan ha pannkakor i Åre

Corner Sportsbar

Årevägen 76

Bygget

Årevägen 172

Åre Recreation AB

Källvägen 10