Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Söderhamn

Pannkakor i Söderhamn

Det finns totalt 10 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Söderhamn där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Söderhamn och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Söderhamn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Hälsingland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Söderhamn eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Söderhamn för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Söderhamn

Krysset Restaurang o Pub

Nygatan 1

826 30 Söderhamn

Restaurang Dragonen

Kungsgatan 16A

826 30 Söderhamn

Lillis Smakeri

Skolhusgatan 3

826 30 Söderhamn

Rosengatans lilla Affär och Cafe

Rosengatan 18

826 60 Söderhamn

Jin Thai

Norrtullsgatan 36

826 31 Söderhamn


Fler matställen som kan ha pannkakor i Söderhamn

Furans Café

Köpmangatan 13

826 30 Söderhamn

Sibylla Kalles Gatukök

Köpmangatan

826 30 Söderhamn

Pizzeria Aspendos

Norralagatan 40

826 37 Söderhamn

Café Neon

Södra Järnvägsgatan 7

826 50 Söderhamn

Coop Forum Kök & Café

Stickvägen 7-9

826 40 Söderhamn