Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Ljusdal

Pannkakor i Ljusdal

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Ljusdal där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Ljusdal och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Ljusdal kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Hälsingland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Ljusdal eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Ljusdal för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Ljusdal

Tapkran HB

Södra Järnvägsgatan 36

827 32 Ljusdal

Michels Restaurang

Hotellgatan 55

827 32 Ljusdal

Järnvägspizzerian

Norra Järnvägsgatan 39

827 32 Ljusdal

Gyllene Hästen Hotell

Hybovägen 1

827 35 Ljusdal

Solhuset

Tingsgatan 4

827 32 Ljusdal