Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Bollnäs

Pannkakor i Bollnäs

Det finns totalt 11 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Bollnäs där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Bollnäs och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Bollnäs kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Hälsingland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Bollnäs eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Bollnäs för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Bollnäs

Pearl Palace

Nygatan 7

Bollnäs Catering

Björkhamregatan 6C

Pizzeria Piccaso

Polacksgatan 13A

mix hot wok restaurang

Västra Stationsgatan 3

Milano Pizza o. Salladsbutik

Brogatan 1


Fler matställen som kan ha pannkakor i Bollnäs

Citykrogen

Brogatan 4

Lilla k´s Trädgårdskök

Norra Kilaforsvägen 24

Lehmanns kök på Renshammar

Söderhamnsvägen 60

Take Off

Norrlandsvägen 27

Kebab House

Hedhamregatan 8E


Ännu mer ärtsoppa & pannkakor i Bollnäs

Nang´s Thaikök & Butik

Tegelmästarvägen 1