Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Visby

Pannkakor i Visby

Det finns totalt 10 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Visby där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Visby och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Visby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Gotland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Visby eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Visby för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Visby

Krusmyntagården

Brissund Krusmyntavägen 4

BEST WESTERN Solhem Hotel

Solhemsgatan 3

Hotel Villa Borgen

Adelsgatan 11

Suderbys Herrgård

Västerhejde Toftavägen 201

Restaurang Trädgår´n

Hästgatan 17


Fler matställen som kan ha pannkakor i Visby

Köpmannen

Wallérs Plats 7

Byssans Take Away

Humlegårdsvägen 8

Västerhejde Restaurang, Vandrarhem o Lägenhetshotell

Västerhejde Toftavägen 176

Café Komvux

Säves Väg 10

Snäck Hotellannex, Konferens & Nöjen

Snäckbacken 12