Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Leksand

Pannkakor i Leksand

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Leksand där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Leksand och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Leksand kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Dalarna på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Leksand eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Leksand för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Leksand

Gårds Cafeet

Norsgatan 19

Molnbyggen Strand

Molnbyggen Järnavägen 451

Korstäppans Herrgård

Hjortnäsvägen 33

Restaurang Akropolis

Bygatan 16

Gästis Hotell- o. Restaurangskolan

Rättviksvägen 29