Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Falun

Pannkakor i Falun

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Falun där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Falun och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Falun kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Dalarna på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Falun eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Falun för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Falun

Lalesh Pizzeria

Kvarnbergsvägen 2

Hett och Vilt Catering och Event AB

Åsgatan 21

Chapeau d´or

Bergsskolegränd 8A

Restaurang Mäster Hans

Myntgatan 10-14

Restaurang Sawanee

Ölandsgatan 13


Fler matställen som kan ha pannkakor i Falun

Dribblers

Teatergatan 5

Falu Ridklubb

Källviksvägen 3

Varpan Pizzeria

Norra Järnvägsgatan 33