Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Borlänge

Pannkakor i Borlänge

Det finns totalt 8 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Borlänge där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Borlänge och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Borlänge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Dalarna på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Borlänge eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Borlänge för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Borlänge

Maxim Pizzeria

Stationsgatan 22

784 35 Borlänge

Pizzeria & Restaurang Valentino

Bragegatan 2

784 44 Borlänge

Scandic Hotel Borlänge City

Stationsgatan 21-23

784 33 Borlänge

La Cantina Italiensk Restaurang

Bygatan 20C

784 34 Borlänge

Lok Café

Järnvägsstationen

784 33 Borlänge


Fler matställen som kan ha pannkakor i Borlänge

Helenas Restaurang

Kvarnforsplan

784 66 Borlänge

Haganäs

Tomnäs 6

784 78 Borlänge

Restaurang Stationsgatan 2

Stationsgatan 2

784 33 Borlänge