Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Uddevalla

Pannkakor i Uddevalla

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Uddevalla där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Uddevalla och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Uddevalla kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Uddevalla eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Uddevalla för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Uddevalla

Pizzeria Marinella

Romansvägen 4

Pizzeria Ti Amo

Göteborgsvägen 7

Restaurang Björbäck

Björbäcksvägen 6

Kvarterskrogen ND AB

Norra Drottninggatan 21

McDonald´s

Kungsgatan 2


Fler matställen som kan ha pannkakor i Uddevalla

Café Rosen

Österled 2

Charlie Chaplin Grillbar

Kampenhofsgatan 50