Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Kungshamn

Pannkakor i Kungshamn

Det finns totalt 4 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Kungshamn där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Kungshamn och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Kungshamn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Kungshamn eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Kungshamn för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Kungshamn

Harrys Pub och Restaurang

Hamngatan 5

Bussgods Kungshamn

Klippsjövägen 6

Restaurang & Pizzeria Väjern

Tryggögatan 2

Pizzeria Italia i Kungshamn

Tångenvägen 2