Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Kungälv

Pannkakor i Kungälv

Det finns totalt 6 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Kungälv där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Kungälv och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Kungälv kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Kungälv eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Kungälv för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Kungälv

Farbror Knuts Café

Ytterbyvägen 11

Hamburgerbar Oskar

Ytterbyvägen 15

Fästningsparkens Kiosk & Gatukök

Fästningsparken 0

Restaurang, Tai Lee

Nytorget 1

Café Nyfiken

Västra Gatan 80


Fler matställen som kan ha pannkakor i Kungälv

Hotell Fars Hatt

Torget 2