Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Örnsköldsvik

Pannkakor i Örnsköldsvik

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Örnsköldsvik där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Örnsköldsvik och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Örnsköldsvik kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ångermanland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Örnsköldsvik eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Örnsköldsvik för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Örnsköldsvik

Helenas Pizzabutik

Storgatan 29

Burger King

Härnösandsvägen 2

Gastronomia Italiana

Lasarettsgatan 8

Bengt-Oves Restaurang AB

Björnavägen 41

Sushirestaurangen i Resecentrum Örnsköld

Järnvägsgatan 10


Fler matställen som kan ha pannkakor i Örnsköldsvik

By Krogen Åsele

Strandgatan 24

Poseidon

Strandgatan