Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Örnsköldsvik

Pannkakor i Örnsköldsvik

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Örnsköldsvik där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Örnsköldsvik och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Örnsköldsvik kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ångermanland på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Örnsköldsvik eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Örnsköldsvik för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Örnsköldsvik

Poseidon

Strandgatan

891 33 Örnsköldsvik

By Krogen Åsele

Strandgatan 24

891 33 Örnsköldsvik

Burger King

Härnösandsvägen 2

891 31 Örnsköldsvik

Gastronomia Italiana

Lasarettsgatan 8

891 33 Örnsköldsvik

Helenas Pizzabutik

Storgatan 29

891 34 Örnsköldsvik


Fler matställen som kan ha pannkakor i Örnsköldsvik

Sushirestaurangen i Resecentrum Örnsköld

Järnvägsgatan 10

891 31 Örnsköldsvik

Bengt-Oves Restaurang AB

Björnavägen 41

891 41 Örnsköldsvik