Pannkakor - All information om Pannkakor

Pannkakor i Vännäs

Pannkakor i Vännäs

Det finns totalt 5 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Vännäs där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Vännäs och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Vännäs kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Vännäs eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Vännäs för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Vännäs

Restaurang Dolce i Vännäs AB

Järnvägsgatan 8

Hotel Vännäs

Vegagatan 1

Restaurang Perrongen

Östra Järnvägsgatan 9D

Pizzeria La Gondola

Umevägen 4

Slöjdarnas hus, Vännäs-Slöjd

Vännänget 3