Pannkakor - All information om PannkakorPannkakor i Landskrona

Pannkakor i Landskrona

Det finns totalt 7 restauranger som kanske kan bjuda på goda pannkakor i Landskrona där flera av dessa matställen har riktigt bra pannkakor eller crêpes. Ofta är det besvärligt att hitta den godaste pannkakan i Landskrona och priset på pannkaksrätterna kan även skilja sig åt. Det är bäst om någon man känner bra kan rekommendera vem som har goda pannkakor eller ugnspannkaka. Det går också att jämföra restaurangerna som erbjuder pannkakor på nätet.

Eftersom det finns många som säljer mat och kanske pannkakor i Landskrona kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skåne på nätet om de har pannkakor på menyn. Innan du kontaktar någon lunchrestaurang för att äta pannkakor kan det vara bra att kolla på torsdagar eftersom då är det störst chans att hitta ärtsoppa & pannkakor. En hel del information kan du få om pannkakor genom att besöka hemsidor hos restauranger i Landskrona eller på receptsidor på nätet.
Bäst att komma i kontakt med en bra restaurang i Landskrona för att se om de serverar pannkaka är att välja något av matställena nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda pannkakor i Landskrona

McDonald´s

Pumpgatan 5

261 35 Landskrona

Burger Corner AB

Nygatan 14

261 31 Landskrona

Restaurang Rak Thai

Järnvägsgatan 17

261 32 Landskrona

Maddes Café och Restaurang

Rådhustorget 7

261 31 Landskrona

Erikstorps Kungsgård

Borstahusen

261 61 Landskrona


Fler matställen som kan ha pannkakor i Landskrona

Slottsparken, Café

Säbygatan 16

261 33 Landskrona

Borstahusens Hamnkrog

Borstahusens Hamn

261 61 Landskrona